KREDITNO POSREDOVANJE

Model kreditnog posredovanja u svijetu je poznat već godinama, pa se tako u Njemačkoj preko 60% kredita građanstvu plasira preko specijaliziranih agencija-službenih vanjskih kanala prodaje banaka. U isto vrijeme, u Velikoj Britaniji taj trend dostiže gotovo 80%, a u Italiji je jako razvijeno franšizno poslovanje banaka.

Razlog za takav trend financijskih tržišta u prvom redu je želja samih banaka da klijentima ponude profesionalniju i osobniju uslugu uz veliku uštedu vremena.

Snaga agencijskog posredovanja očituje se u tzv. čistim ili destiliranim informacijama koje, oslobođene od raznih marketinških trikova, omogućuju donošenje brzog i točnog zaključka o mogućoj realizaciji kredita u nekoj od naših partnerskih banaka.

NARUČI POZIV SAVJETNIKA

ILI
Aton Usluge d.o.o. jedna je od najstarijih i najcjenjenijih tvrtki za kreditno posredovanje u Hrvatskoj. Ministarstvo financija ovlastilo nas je za posredovanje i savjetovanje pri ugovaranju kreditnih linija između građana i banaka.

Sklopljene ugovore o suradnji i posredovanju imamo s većinom banaka na tržištu. Stoga, našim klijentima možemo ponuditi širok spektar kreditnih modela i najpovoljnije uvjete zaduživanja kod većine banaka na tržištu.

U našem uredu ili na telefonskoj liniji čekat će Vas educirani agenti za kreditno posredovanje. Dugogodišnje iskustvo Aton Usluga jamac je kvalitetnog i individualnog pristupa našim klijentima.

Model kreditnog posredovanja u svijetu je poznat već godinama, te se veliki postotak kredita građanstvu plasira upravo preko ovlaštenih posrednika (u Njemačkoj i do 80%).

Zašto Aton Usluge?

Z

Krediti Svih Banaka

Njegujemo partnerski odnos s većinom banaka na hrvatskom tržištu. Na raspolaganju Vam je nekoliko kreditnih linija po najboljim uvjetima.

Z

Besplatno Posredovanje

Naše su usluge za Vas posve besplatne. Proviziju ostvarujemo ugovaranjem kreditnih linija, no nju podmiruju naši partneri, tj. banke.

Z

Individualni Pristup

Svakom klijentu pristupamo individualno – od prvog kontakta sa savjetnikom do ugovaranja kredita u najbližoj poslovnici banke.

Z

Pomoć Blokiranima

Blokirani ste? Omogućit ćemo Vam zatvaranje dugova i refinanciranje postojećih obveza. Kontaktirajte nas još danas!

KREDITNI UPITNIK

Vaši podaci su sigurni s nama. Poštujemo privatnost naših klijenata.

Ispunjavanjem sljedećeg upitnika šaljete nam podatke potrebne za savjetovanje najpovoljnije kreditne opcije u Vašem slučaju.

Po primitku Vaših odgovora, naš kreditni savjetnik kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

Jeste li blokirani?